Vragen

Hoe zet ik de Stresstest app op mijn tablet?

De Stresstest app is een zogenoemde web-app. Die kunt u niet uit de Google Android Market of Apple iTunes App Store downloaden. U kunt de app met iedere tablet openen door in de internetbrowser van het apparaat (Safari, Chrome etc.) het volgende adres in te toetsen: https://www.ccv-stresstest.nl/

Kan ik deze web-app ook op mijn tabletbureaublad installeren?

Ja, dit is mogelijk.

iOS: Druk op het plus icoon in de browser, selecteer de optie zet in het beginscherm. Het icoon staat nu op uw beginscherm.

Android: Voeg de pagina toe als bladwijzer. Ga naar het bladwijzer overzicht, houdt de nieuw toegevoegde bladwijzer enkele seconden vast en selecteer vervolgens de optie; toevoegen aan startscherm.

Mijn GPS werkt niet

Om optimaal gebruik te maken van de Stresstest, dient u GPS te hebben. Is dit niet mogelijk, dan kunt u handmatig de route punten toevoegen. Uw GPS kan ook uitgeschakeld zijn, hiervoor dient u in uw instellingen bij de locatieservices uw instellingen te wijzigen.

Zijn de resultaten van de Stresstest voor iedereen zichtbaar?

Nee, de resultaten van de Stresstest die u zelf loopt zijn niet zichtbaar voor anderen en worden anoniem verwerkt in het landelijk gemiddelde.