Over de stresstest

Het doel van deze Stresstest is om in een afgebakend gebied op een slimme en geautomatiseerde manier de veiligheid in kaart te brengen. Om gebruik te maken van de Stresstest dient u te beschikken over een tablet met een camera, GPS en 3G of 4G verbinding, zodat u daarmee door het gebied kunt lopen.

Open de webapplicatie vanaf uw tablet. Voor het eerste gebruik dient u zich eerst te registreren. Daarna kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

De Stresstest App herkent uw locatie en toont direct de bestaande routes in uw omgeving, uw ontvangen routes en nog af te ronden routes. Hier kunt u ook zelf een nieuwe route aanmaken.

Voor aanvang van de Stresstest vult u eerst de namen van alle aanwezigen in. Vervolgens bent u klaar om de route te starten.

Uw looproute wordt automatisch geregistreerd via Google Maps. Op de route kunt u meldingen plaatsen. U kunt een keuze maken uit verschillende categorieën meldingen en een foto en korte omschrijving toevoegen. De meldingen worden direct geplaatst op de locatie waar u zich op dat moment bevindt op de kaart.

Als u het hele gebied heeft beoordeeld, drukt u op ‘klaar’. Als afsluiting vult u dan gezamenlijk nog een korte vragenlijst in.

De routes die u heeft gelopen, kunt u via de website nogmaals bekijken, als pdf downloaden en vergelijken met het landelijk gemiddelde. Ook kunt u hier andere gebruikers uitnodigen dezelfde route te lopen.